Primăria Sibiu a fost gazda unei întâlniri a rețelei Regiuni Gastronomice Europene (RGE) Reviewed by CD on . Luni, 11 februarie, Primăria Sibiu a fost gazda unei întâlniri a rețelei Regiuni Gastronomice Europene (RGE) cu participarea mai multor regiuni care au deținut Luni, 11 februarie, Primăria Sibiu a fost gazda unei întâlniri a rețelei Regiuni Gastronomice Europene (RGE) cu participarea mai multor regiuni care au deținut Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Primăria Sibiu a fost gazda unei întâlniri a rețelei Regiuni Gastronomice Europene (RGE)

Primăria Sibiu a fost gazda unei întâlniri a rețelei Regiuni Gastronomice Europene (RGE)

Primăria Sibiu a fost gazda unei întâlniri a rețelei Regiuni Gastronomice Europene (RGE)

Luni, 11 februarie, Primăria Sibiu a fost gazda unei întâlniri a rețelei Regiuni Gastronomice Europene (RGE) cu participarea mai multor regiuni care au deținut sau vor deține acest titlu în anii următori.

Gazda întâlnirii a fost primarul Astrid Fodor care, împreună cu ceilalți membri din Consorțiu, a urat bun venit președintelui Institutului Internațional pentru Gastronomie, Cultură, Artă și Turism, doamna Diane Dodd și reprezentanților regiunilor gastronomice europene din Finlanda, Irlanda, Catalonia, Portugalia, Slovenia, Olanda și Spania.

La întâlnire a participat și noul membru al Consorțiului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019: Academia Forțelor Terestre Nicolae Bălcescu Sibiu, reprezentată prin general de brigadă prof. univ dr. Inginer Ghiță Bârsan, rectorul și comandantul acestei Academii.

În următoarea săptămână oaspeții din rețeaua RGE vor fi invitați să cunoască ceea ce s-a pregătit pentru programul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană, să guste din bunătățile regiunii, să vadă peisajele și să îi cunoască pe câțiva dintre cei care încă produc hrană în mod tradițional, adică pe micii producători, beneficiari ai acestui program.

Reamintim că în data de 12 februarie, în cadrul unei ceremonii, regiunea Sibiu și regiunea Egeea de Sud din Grecia vor prelua oficial titlul de la regiunile care l-au deținut în 2018 – Brabantul de Nord din Olanda și Galway din Irlanda.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus