Proiecția de gală a filmului MO la Sibiu Reviewed by CD on . Asociația ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural „Ion Besoiu” și Bad Unicorn organizează la proiecția de gală a filmului MO. Evenimentul face parte din p Asociația ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural „Ion Besoiu” și Bad Unicorn organizează la proiecția de gală a filmului MO. Evenimentul face parte din p Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Proiecția de gală a filmului MO la Sibiu

Proiecția de gală a filmului MO la Sibiu

Proiecția de gală a filmului MO la Sibiu

Asociația ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural „Ion Besoiu” și Bad Unicorn organizează la proiecția de gală a filmului MO. Evenimentul face parte din proiectul ESTE Filmul de Miercuri și va avea loc în data de 9 octombrie, la ora 20.45, în Sala Mare a Centrului Cultural „Ion Besoiu”. Regizorul Radu Dragomir și actrița Dana Rogoz vor fi prezenți la proiecție și vor răspunde întrebărilor publicului.

Filmul „Mo” reprezintă debutul regizoral al lui Radu Dragomir și a fost selectat în competiția oficială de la Sarajevo.

Accesul publicului se realizează în baza biletelor care pot fi achiziționate online de pe EventBook sau direct de la casieria Centrului Cultural „Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile. Prețul unui bilet este de 17 lei pentru adulți și 12 lei pentru elevi, studenți și pensionari.

Film cu subtitrare în limba engleză. AP15.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus