Noua stagiunea muzicală a Filarmonicii de Stat Sibiu va debuta joi, 10 octombrie Reviewed by CD on . , la Sala Thalia, cu un concert sub bagheta dirijorului Horia Andreescu, avându-i ca soliști pe Ioana Goicea la vioară și Leonid Gorokhov la violoncel. Alături , la Sala Thalia, cu un concert sub bagheta dirijorului Horia Andreescu, avându-i ca soliști pe Ioana Goicea la vioară și Leonid Gorokhov la violoncel. Alături Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Noua stagiunea muzicală a Filarmonicii de Stat Sibiu va debuta joi, 10 octombrie

Noua stagiunea muzicală a Filarmonicii de Stat Sibiu va debuta joi, 10 octombrie

Noua stagiunea muzicală a Filarmonicii de Stat Sibiu va debuta joi, 10 octombrie

, la Sala Thalia, cu un concert sub bagheta dirijorului Horia Andreescu, avându-i ca soliști pe Ioana Goicea la vioară și Leonid Gorokhov la violoncel. Alături de aceștia, Orchestra Filarmonicii va interpreta „Simfonia nr. 5” de Beethoven și „Concertul pentru vioară și violoncel” de Brahms.

Concertul va avea loc la ora 19, dar pentru că reprezintă începutul unei noi stagiuni, publicul este așteptat de la ora 18.30, pe terasa Sălii Thalia. Aici va avea parte de o surpriză oferită de ansamblurile reunite de brass ale Filarmonicii de Stat Sibiu și Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”.

Biletele pot fi achiziționate de la casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu (str. Cetății, nr.3-5), între orele 10-12 și 13-16. În măsura în care vor mai fi disponibile, acestea vor putea fi procurate și în seara concertului, la intrarea în sală. Prețul unui bilet este de 20, 30 și 40 de lei, în funcție de loc. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 50%.

Stagiunea 2019/2020 a Filarmonicii de Stat Sibiu poartă denumirea „Beethovenescu”, asociere între Beethoven și Enescu și se bucură de un nou afiș realizat de celebrul grafician sibian Dan Perjovschi.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus