„Serenadă de cartier”, pe malul Lacului Binder din Sibiu Reviewed by CD on . În această seară, începând cu ora 19, Asociația Culturală Play invită sibienii la o „Serenadă de cartier” pe malul Lacului Binder, în cartierul Țiglari. Aproxim În această seară, începând cu ora 19, Asociația Culturală Play invită sibienii la o „Serenadă de cartier” pe malul Lacului Binder, în cartierul Țiglari. Aproxim Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»„Serenadă de cartier”, pe malul Lacului Binder din Sibiu

„Serenadă de cartier”, pe malul Lacului Binder din Sibiu

„Serenadă de cartier”, pe malul Lacului Binder din Sibiu

În această seară, începând cu ora 19, Asociația Culturală Play invită sibienii la o „Serenadă de cartier” pe malul Lacului Binder, în cartierul Țiglari.

Aproximativ 20 de copii, participanți la proiectele programului „Pune mâna pe chitară” – Cercurile și Taberele de Chitară – au pregătit publicului o serie de cântece folk și rock, ce se vor auzi într-o versiune acustică.

Proiectul urmărește ca actele de cultură să devină accesibile oricui și prin urmare sunt aduse în vecinătatea unor cartiere în care acestea nu ajung, de regulă.

Proiectul „Pune mâna pe chitară” este organizat de Asociația Culturală Play și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Comunității 2018.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus