Sibian încarcerat după ce și-ar fi lovit concubina Reviewed by CD on . La data de 24 mai a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 34 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiun La data de 24 mai a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 34 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiun Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sibian încarcerat după ce și-ar fi lovit concubina

Sibian încarcerat după ce și-ar fi lovit concubina

Sibian încarcerat după ce și-ar fi lovit concubina

La data de 24 mai a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 34 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, respectiv lovire sau alte violențe.

Bărbatul este bănuit că, în cursul zilei de 24 mai a.c., în jurul orei 10,30, în timp ce se afla la domiciliu, în municipiul Sibiu, și-ar fi lovit concubina cu pumnii, picioarele și un obiect dur, femeia în vârstă de 31 de ani necesitând peste 60 de zile de îngrijiri medicale ca urmare a agresiunii suferite.

Sibianul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Secției 1 Poliție Urbană Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus