Medieșean bănuit de săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier, a fost reținut Reviewed by CD on . La data de 24 mai a.c., polițiștii Biroului Rutier Mediaș au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de un medieșean în vârstă de 21 de ani. Tânărul este ce La data de 24 mai a.c., polițiștii Biroului Rutier Mediaș au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de un medieșean în vârstă de 21 de ani. Tânărul este ce Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Medieșean bănuit de săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier, a fost reținut

Medieșean bănuit de săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier, a fost reținut

Medieșean bănuit de săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier, a fost reținut

La data de 24 mai a.c., polițiștii Biroului Rutier Mediaș au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de un medieșean în vârstă de 21 de ani.

Tânărul este cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier, este vorba despre 2 infracțiuni de conducere având acest drept suspendat și 3 infracțiuni de conducere sub influența substanțelor psihoactive, fapte pe care le-ar fi săvârșit în perioada ianuarie – mai.

Medieșeanul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus