Sibian reţinut, cercetat pentru ameninţare şi violare de domiciliu Reviewed by CD on . La data de 4 noiembrie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Sibiu au reţinut un sibian în vârstă de 52 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârş La data de 4 noiembrie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Sibiu au reţinut un sibian în vârstă de 52 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârş Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sibian reţinut, cercetat pentru ameninţare şi violare de domiciliu

Sibian reţinut, cercetat pentru ameninţare şi violare de domiciliu

Sibian reţinut, cercetat pentru ameninţare şi violare de domiciliu

La data de 4 noiembrie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Sibiu au reţinut un sibian în vârstă de 52 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi violare de domiciliu.

În fapt, în cursul zilei de 4 noiembrie a.c., bărbatul ar fi pătruns fără drept, de două ori, într-un imobil de pe strada Anul 1848 din municipiul Sibiu, unde ar fi ameninţat-o pe proprietară cu acte de violenţă. În locuinţă se mai aflau concubina bărbatului şi cei patru copii minori ai acesteia.

Femeia ameninţată a sesizat poliţia după cea de a doua pătrundere fără drept a bărbatului în casă, iar în urma intervenţiei rapide a poliţiştilor, bărbatul a fost depistat în timp ce se afla într-una dintre încăperile imobilului, asupra sa fiind găsit şi un cuţit având o lamă cu lungimea de 8 cm.

Sibianul a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, respectiv violare de domiciliu (câte două acte materiale).

Cercetările continuă la nivelul Poliţiei Municipiului Sibiu, Biroul de Investigaţii Criminale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus