Șofer din Agnita, depistat băut la volan Reviewed by CD on . La data de 13 septembrie, în jurul orei 2045, polițiștii din Agnita au oprit pe raza orașului, mai precis pe str. Republicii, un autovehicul la volanul căruia a La data de 13 septembrie, în jurul orei 2045, polițiștii din Agnita au oprit pe raza orașului, mai precis pe str. Republicii, un autovehicul la volanul căruia a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Șofer din Agnita, depistat băut la volan

Șofer din Agnita, depistat băut la volan

Șofer din Agnita, depistat băut la volan

La data de 13 septembrie, în jurul orei 2045, polițiștii din Agnita au oprit pe raza orașului, mai precis pe str. Republicii, un autovehicul la volanul căruia a fost identificat un localnic în vârstă de 43 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testului de respirație fiind 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. În continuare, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice  a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influența băuturilor alcoolice (art. 336 alin 1 cod penal).

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus