Şofer sub influenţa băuturilor alcoolice, implicat într-o tamponare Reviewed by CD on . La data de 29.09.2020, în jurul orei 1745, poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Şelimbăr au fost sesizaţi despre producerea în localitate a unui eveniment ru La data de 29.09.2020, în jurul orei 1745, poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Şelimbăr au fost sesizaţi despre producerea în localitate a unui eveniment ru Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Şofer sub influenţa băuturilor alcoolice, implicat într-o tamponare

Şofer sub influenţa băuturilor alcoolice, implicat într-o tamponare

Şofer sub influenţa băuturilor alcoolice, implicat într-o tamponare

La data de 29.09.2020, în jurul orei 1745, poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Şelimbăr au fost sesizaţi despre producerea în localitate a unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Evenimentul rutier s-a produs la intersecţia străzilor V. Dorian – Pictor Brana, pe fondul neacordării de prioritate auto. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul testului de respiraţie al şoferului care nu a acordat prioritate fiind de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele conducătorului auto (un bărbat în vârstă de 51 de ani, domiciliat în Şelimbăr) s-a deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 336 alin. 1 din Codul penal, respectiv conducerea unui vehicul sub influenta băuturilor alcoolice.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus