Stadiul lucrărilor de modernizare şi extindere a reţelelor de apă şi canalizare în municipiul Sibiu Reviewed by CD on . Contractul finanţat din fonduri structurale – "Extinderea şi reabilitarea reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare în municipiul Sibiu şi comuna Şelimbăr” - Contractul finanţat din fonduri structurale – "Extinderea şi reabilitarea reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare în municipiul Sibiu şi comuna Şelimbăr” - Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Stadiul lucrărilor de modernizare şi extindere a reţelelor de apă şi canalizare în municipiul Sibiu

Stadiul lucrărilor de modernizare şi extindere a reţelelor de apă şi canalizare în municipiul Sibiu

Stadiul lucrărilor de modernizare şi extindere a reţelelor de apă şi canalizare în municipiul Sibiu

Contractul finanţat din fonduri structurale – „Extinderea şi reabilitarea reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare în municipiul Sibiu şi comuna Şelimbăr” – se apropie de final în municipiul Sibiu. În data de 10 octombrie stadiul de realizare a lucrărilor de modernizare şi extindere a reţelelor este 98 % pentru apă potabilă şi 80 % pentru canalizare.

Lucrări la reţelele de apă se vor executa în următoarea perioadă pe Aleea Roşiorilor, Gorăslău, Aleea Haiducului, Rahovei şi Aleea Şelimbăr.

În următoarea perioadă se vor continua lucrările de modernizarea şi extindere a reţelelor de canalizare pe următoarele străzi: Solidarităţii, Lupeni, Mureşului, Ştefan cel Mare, Rampa Ştefan Cel Mare – Ion Creangă, Prelungirea Săcel, Aleea Biruinţei, Gârlei, Fântânii, Dimitrie Cantemir, Dimitrie Cantemir – Bârsei.

Constructorii estimează că lucrările la reţelele de apă se vor finaliza anul acesta, iar lucrările la canalizare se vor finaliza în 2014.

În 2014 se vor continua lucrările la canalizarea din Rampa Ştefan cel Mare – Ion Creangă şi Prelungirea Săcel şi vor fi reabilitate reţelele de canal de pe Aleea Fraţii Buzeşti, Bulevardul Corneliu Coposu (în dreptul Spitalului Judeţean), străzile Călan şi Moara de Scoarţă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus