Tânăr de 17 ani, din Rășinari, reținut de polițiști Reviewed by CD on . La data de 7 ianuarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, Post Poliție Rășinari, au reținut un localnic în vârstă de 17 ani, cercetat penal sub La data de 7 ianuarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, Post Poliție Rășinari, au reținut un localnic în vârstă de 17 ani, cercetat penal sub Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânăr de 17 ani, din Rășinari, reținut de polițiști

Tânăr de 17 ani, din Rășinari, reținut de polițiști

Tânăr de 17 ani, din Rășinari, reținut de polițiști

La data de 7 ianuarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, Post Poliție Rășinari, au reținut un localnic în vârstă de 17 ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În fapt, tânărul este bănuit că, la data de 4 ianuarie a.c., în Rășinari, pe fondul unui conflict spontan cu un alt localnic în vârstă de 35 de ani, l-ar fi agresat pe acesta din urmă, victima necesitând mai multe zile de îngrijiri medicale.

La data de 8 ianuarie a.c., procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu a dispus față de persoana în cauză aplicarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus