Turnul Sfatului și turnurile de pe strada Cetății, deschise în Noaptea Muzeelor 2023 Reviewed by CD on . După ora 19.00, când programul obișnuit de vizitare se încheie, accesul în aceste obiective este gratuit, până la ora 24.00, ultima intrare fiind permisă la ora După ora 19.00, când programul obișnuit de vizitare se încheie, accesul în aceste obiective este gratuit, până la ora 24.00, ultima intrare fiind permisă la ora Rating: 0
Ești aici: Acasă » Cultură»Turnul Sfatului și turnurile de pe strada Cetății, deschise în Noaptea Muzeelor 2023

Turnul Sfatului și turnurile de pe strada Cetății, deschise în Noaptea Muzeelor 2023

Turnul Sfatului și turnurile de pe strada Cetății, deschise în Noaptea Muzeelor 2023
După ora 19.00, când programul obișnuit de vizitare se încheie, accesul în aceste obiective este gratuit, până la ora 24.00, ultima intrare fiind permisă la ora 23.30.
În Turnul Sfatului, vizitatori vor putea să admire și o expoziție colectivă de artă decorativă, intitulată “Timp/Materie/Foc”, organizată de Universitatea Națională de Artă București.
”Sibiul este unul dintre puținele orașe din România care mai conservă și oferă spre vizitare centuri de fortificații și turnuri de apărare. Aceste edificii de patrimoniu ne țin conectați cu istoria, iar de-a lungul anului, zeci de mii de vizitatori află parte din istoria orașului, vizualizând-o. În Noaptea Muzeelor experiența vizitării turnurilor de apărare de pe strada Cetății și a Turnului Sfatului poate fi cu atât mai deosebită, pentru că vine într-un cadru special: o noapte în care cultura și istoria își deschid și mai mult porțile către generațiile prezente. În turnurile de pe str. Cetății experiența vizitatorilor este completată de informațiile pe care le pot afla despre breslele sibiene, armamentul cu care se asigura apărarea orașului și fotografii vechi cu acestea” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus