Vehiculelor neînmatriculate sau neînregistrate pe șoselele din județul Sibiu Reviewed by CD on . La data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 16,00, în oraşul Ocna Sibiului, poliţiştii au oprit pentru control un ansamblu rutier condus de către un localnic în La data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 16,00, în oraşul Ocna Sibiului, poliţiştii au oprit pentru control un ansamblu rutier condus de către un localnic în Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Vehiculelor neînmatriculate sau neînregistrate pe șoselele din județul Sibiu

Vehiculelor neînmatriculate sau neînregistrate pe șoselele din județul Sibiu

Vehiculelor neînmatriculate sau neînregistrate pe șoselele din județul Sibiu

La data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 16,00, în oraşul Ocna Sibiului, poliţiştii au oprit pentru control un ansamblu rutier condus de către un localnic în vârstă de 66 de ani, pe strada Mihai Viteazu.

În urma verificării ansamblului rutier, format din autoturism şi remorcă, poliţiştii au constatat că aceasta este neînmatriculată.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de tractarea pe drumurile publice a unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

Cercetările continuă la nivelul Poliţiei Oraşului Ocna Sibiului.

*

La data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 16,30, pe raza oraşului Miercurea Sibiului, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 32 de ani.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a rezultat într-o concentraţie de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, poliţiştii au constatat că autoturismul condus de bărbat este radiat din circulaţie din toamna anului 2018.

Astfel, pe numele şoferului s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Miercurea Sibiului.

*

Un alt şofer a fost depistat la volanul unui autoturism neînmatriculat. Este vorba despre un buzoian în vârstă de 56 de ani, oprit de poliţişti pe DN 1, în afara localităţii Bradu, ieri, în jurul orei 18,30. Bărbatul conducea un autoturism a cărui autorizaţie provizorie de circulaţie expirase în cursul lunii august a acestui an, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii prevăzute de articolul 334, aliniatul 1 din Codul Penal.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus