Polițiștii sibieni solicită sprijinul cetățenilor pentru prinderea unei hoațe Reviewed by CD on . Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unei persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt, în mun Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unei persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt, în mun Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Polițiștii sibieni solicită sprijinul cetățenilor pentru prinderea unei hoațe

Polițiștii sibieni solicită sprijinul cetățenilor pentru prinderea unei hoațe

Polițiștii sibieni solicită sprijinul cetățenilor pentru prinderea unei hoațe

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unei persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt, în municipiul Sibiu.

La data de 15 iunie a.c., la ora 15,52, o persoană necunoscută, de sex feminin, a ridicat suma de 1.400 de lei din fanta unui ATM, bani aparţinând unei alte persoane care utilizase bancomatul anterior. ATM – ul în cauză este amplasat în zona Complexului Cedonia din municipiul Sibiu.

În urma plângerii depuse de persoana vătămată, la nivelul Serviciului Investigaţii Criminale s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de furt. Imaginile de pe camerele de supraveghere instalate în zonă surprind persoana bănuită de săvârşirea faptei, femeie cu vârsta de aproximativ 40 – 45 de ani, care poartă ochelari.

Până în prezent, persoana în cauză nu a fost identificată.

Cei care pot oferi informaţii cu privire la această persoană sunt rugaţi să contacteze telefonic poliţistul de caz, subcomisar de poliţie STRECHE MARIUS, telefon 0762/271309, Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus