A fost înființat un punct fix de recenzare în holul Primăriei Mediaș Reviewed by CD on . În conformitate cu Hotărârea nr. 11 din 4 iulie 2022 a Comisiei Centrale pentru Recensământul Populației şi Locuințelor, în Municipiul Mediaș se înființează un În conformitate cu Hotărârea nr. 11 din 4 iulie 2022 a Comisiei Centrale pentru Recensământul Populației şi Locuințelor, în Municipiul Mediaș se înființează un Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»A fost înființat un punct fix de recenzare în holul Primăriei Mediaș

A fost înființat un punct fix de recenzare în holul Primăriei Mediaș

A fost înființat un punct fix de recenzare în holul Primăriei Mediaș

În conformitate cu Hotărârea nr. 11 din 4 iulie 2022 a Comisiei Centrale pentru Recensământul Populației şi Locuințelor, în Municipiul Mediaș se înființează un punct fix de recenzare în care cetățenii pot fi intervievați fără deplasarea recenzorilor la domiciliu.
Potrivit hotărârii menționate, la punctul fix de recenzare îşi desfăşoară activitatea un recenzor care asigură realizarea interviurilor necesare recenzării populației timp de 10 ore/zi.
Punctul fix de recenzare din municipiul Mediaș este deschis în Piața Corneliu Coposu nr. 3, în holul Primăriei Municipiului Mediaș, intrarea B, în zona Centrului de Informare Cetățeni, începând cu data de 8 iulie și va funcționa până în data de 17 iulie 2022, inclusiv sâmbăta și duminica, între orele 9:00 – 19:00.
În consecință, începând cu data de 8 iulie 2022, cetățenii nerecenzați ai Municipiului Mediaș pot alege fie să primească recenzorul la domiciliu, fie să se deplaseze la punctul fix de recenzare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus