Accident produs în Sibiu Reviewed by CD on . În ultimul weekend, în municipiul Sibiu, un bărbat în vârstă de 46 de ani, domiciliat în localitatea Agârbiciu, a condus un autoturism pe strada Morilor, iar la În ultimul weekend, în municipiul Sibiu, un bărbat în vârstă de 46 de ani, domiciliat în localitatea Agârbiciu, a condus un autoturism pe strada Morilor, iar la Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident produs în Sibiu

Accident produs în Sibiu

Accident produs în Sibiu

În ultimul weekend, în municipiul Sibiu, un bărbat în vârstă de 46 de ani, domiciliat în localitatea Agârbiciu, a condus un autoturism pe strada Morilor, iar la intersecția sens giratoriu cu Șoseaua Alba Iulia nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu un microbuz condus regulamentar.

Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale.

Testarea alcoolscopică a șoferului care a produs incidentul a rezultat într-o concentrație de 1,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

Pe numele conducătorului auto s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 337 din Codul Penal.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus