Ambasadorul Elveției, în vizită la Primăria Sibiu Reviewed by CD on . Primarul Astrid Fodor a primit vineri, 7 aprilie, vizita Ambasadorului Confederației Elveției, Excelența Sa, domnul Urs Herren. Înaltul oficial a preluat mandat Primarul Astrid Fodor a primit vineri, 7 aprilie, vizita Ambasadorului Confederației Elveției, Excelența Sa, domnul Urs Herren. Înaltul oficial a preluat mandat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ambasadorul Elveției, în vizită la Primăria Sibiu

Ambasadorul Elveției, în vizită la Primăria Sibiu

Ambasadorul Elveției, în vizită la Primăria Sibiu

Primarul Astrid Fodor a primit vineri, 7 aprilie, vizita Ambasadorului Confederației Elveției, Excelența Sa, domnul Urs Herren. Înaltul oficial a preluat mandatul ca Ambasador al Elveției în septembrie 2016 și a dorit să cunoască Sibiul despre care a mărturisit că a auzit multe lucruri pozitive.

“Discuțiile au pornit de la prezentarea Elveției și a Sibiului și am găsit multe puncte în comun în eforturile noastre de a dezvolta entitățile pe care le reprezentăm. Am pus accentul pe creșterea economică a Sibiului și am oferit domnului Ambasador Herren o trecere în revistă a investițiilor străine din Sibiu, arătând astfel că orașul s-a dezvoltat sănătos și are o politică stabilă în încurajarea investițiilor. În același context am discutat despre importanța învățământului dual, o sursă foarte valoroasă de forță de muncă bine calificată și un atu important în fața potențialilor investitori.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus