Ambasadorul Franței, în vizită la Sibiu Reviewed by CD on . Ambasadorul Franței, doamna Michèle Ramis a vizitat astăzi Primăria Sibiu și a avut o întrevedere cu primarul Astrid Fodor. "Doamna Ambasador a preluat mandatul Ambasadorul Franței, doamna Michèle Ramis a vizitat astăzi Primăria Sibiu și a avut o întrevedere cu primarul Astrid Fodor. "Doamna Ambasador a preluat mandatul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ambasadorul Franței, în vizită la Sibiu

Ambasadorul Franței, în vizită la Sibiu

Ambasadorul Franței, în vizită la Sibiu

Ambasadorul Franței, doamna Michèle Ramis a vizitat astăzi Primăria Sibiu și a avut o întrevedere cu primarul Astrid Fodor.

“Doamna Ambasador a preluat mandatul în luna iunie a acestui an și a dorit să viziteze Sibiul, orașul având o colaborare puternică și constantă cu Franța, atât în domeniul economic cât și în cel cultural. Am apreciat deschiderea doamnei Ambasador Ramis care și-a exprimat răspicat intenția să sprijine dezvoltarea relațiilor între Sibiu și Franța. Acestea nu sunt doar la nivel declarativ, ci constau în afaceri deschise de investitori francezi, un club al oamenilor de afaceri francofoni foarte implicat în comunitate și mai multe asociațiii din Sibiu și Franța care au schimburi culturale active” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus