Astrid Fodor, primar interimar al Sibiului Reviewed by CD on . În data de 2 decembrie, primarul Klaus Iohannis și-a depus mandatul de primar al Sibiului după 14 ani în care a ocupat această funcție, îndeplinind astfel preve În data de 2 decembrie, primarul Klaus Iohannis și-a depus mandatul de primar al Sibiului după 14 ani în care a ocupat această funcție, îndeplinind astfel preve Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Astrid Fodor, primar interimar al Sibiului

Astrid Fodor, primar interimar al Sibiului

Astrid Fodor, primar interimar al Sibiului

În data de 2 decembrie, primarul Klaus Iohannis și-a depus mandatul de primar al Sibiului după 14 ani în care a ocupat această funcție, îndeplinind astfel prevederile legale pentru a putea depune jurământul ca Președinte al României.

În urma vacantării postului de primar, Consiliul Local Sibiu s-a întrunit în ședință extraordinară, în aceeași zi, pentru a alege dintre cei doi viceprimari ai Sibiului un primar interimar. Prin vot secret, Consiliul Local Sibiu, a ales ca doamna Astrid Fodor să îndeplinească funcția de primar interimar al Sibiului. Din cei 23 de consilieri locali, 21 au dat votul lor de încredere doamnei viceprimar Fodor, care va ocupa această funcție până la organizarea de alegeri locale. În urma rezultatului acestui vot, primarul interimar al Sibiului a mulțumit colegilor din Consiliul Local Sibiu pentru încrederea acordată și a declarat că va continua proiectele începute în Sibiu.

Președintele ales al României, domnul Klaus Iohannis, a fost prezent la această ședință și a ținut să mulțumească consilierilor locali și colegilor din Primăria Sibiu pentru colaborarea foarte bună: ”Mulțumesc tuturor colegelor și colegilor cu care am colaborat, indiferent de pozițiile pe care le-au avut. Am reușit împreună, Consiliul local, împreună cu mine și cu toți cei cu care am lucrat pentru Sibiu, să transformăm Sibiul. Transformarea este profundă, este de durată. Vă doresc multă putere de muncă și multă implicare pentru a duce mai departe ce am început împreună pentru Sibiu, împreună cu sibienii. Vă doresc toate cele bune” și-a încheiat discursul președintele Klaus Iohannis, ținând să o felicite pe doamna Astrid Fodor.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus