Bănuit de furturi din magazin, reținut de polițiștii medieșeni pentru 24 de ore Reviewed by CD on . La data de 02.12.2019, în urma cercetărilor și a activităților investigative desfășurate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș, s-a reușit probar La data de 02.12.2019, în urma cercetărilor și a activităților investigative desfășurate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș, s-a reușit probar Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bănuit de furturi din magazin, reținut de polițiștii medieșeni pentru 24 de ore

Bănuit de furturi din magazin, reținut de polițiștii medieșeni pentru 24 de ore

Bănuit de furturi din magazin, reținut de polițiștii medieșeni pentru 24 de ore

La data de 02.12.2019, în urma cercetărilor și a activităților investigative desfășurate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș, s-a reușit probarea și identificarea persoanei bănuite de furt de băuturi alcoolice din două societăți comerciale din Mediaș.

În fapt, un bărbat în vârstă de 29 de ani, domiciliat în Dârlos, este bănuit că ar fi pătruns prin efracție în două societăți comerciale din municipiul Mediaș, de unde ar fi sustras băuturi alcoolice, faptele fiind comise în data de 01.11.2019 și 29.11.2019. În cadrul cercetărilor, prejudiciul a fost recuperat parțial.

Împotriva suspectului s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus