“Curățenia de toamnă” în municipiul Mediaș Reviewed by CD on . Campania “Curățenia de toamnă” se desfășoară în acest an la Mediaș în perioada 1 octombrie – 13 noiembrie. ECO-SAL S.A. va colecta săptămânal, gratuit, de la po Campania “Curățenia de toamnă” se desfășoară în acest an la Mediaș în perioada 1 octombrie – 13 noiembrie. ECO-SAL S.A. va colecta săptămânal, gratuit, de la po Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»“Curățenia de toamnă” în municipiul Mediaș

“Curățenia de toamnă” în municipiul Mediaș

“Curățenia de toamnă” în municipiul Mediaș

Campania “Curățenia de toamnă” se desfășoară în acest an la Mediaș în perioada 1 octombrie – 13 noiembrie.

ECO-SAL S.A. va colecta săptămânal, gratuit, de la populație deșeurile biodegradabile din pubelele maro, deșeurile vegetale și cele voluminoase depozitate în fața proprietăților sau la punctele comune din zonele cu blocuri.

Cetățenii trebuie să verifice calendarul cu datele de colectare, să respecte programul, astfel încât activitatea operatorului de salubritate să nu se decaleze, și, de asemenea pentru a se menține curățenia pe domeniul public al municipiului.

Amintim din nou faptul că la Centrul pentru preluarea, prelucrarea și valorificarea deșeurilor medieșenii pot transporta cu un mijloc propriu orice tip de deșeu și depozita pe categorii, gratuit. Programul Centrului este non stop și este localizat pe str. Gării, lângă Stația de epurare a apei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus