Siguranța în trafic, prioritate permanentă a polițiștilor rutieri sibieni Reviewed by CD on . În perioada 14 — 20 noiembrie, polițiștii rutieri acționează pe toate sectoarele de drum național și județean în vederea combaterii accidentelor rutiere produse În perioada 14 — 20 noiembrie, polițiștii rutieri acționează pe toate sectoarele de drum național și județean în vederea combaterii accidentelor rutiere produse Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Siguranța în trafic, prioritate permanentă a polițiștilor rutieri sibieni

Siguranța în trafic, prioritate permanentă a polițiștilor rutieri sibieni

Siguranța în trafic, prioritate permanentă a polițiștilor rutieri sibieni

În perioada 14 — 20 noiembrie, polițiștii rutieri acționează pe toate sectoarele de drum național și județean în vederea combaterii accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei, în cele două forme ale sale: excesivă sau neadaptată la condițiile meteo-rutiere.

În perioada de referință polițiștii rutieri vor intensifica activitățile de impunere a legii și de conștientizare a participanților la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea normelor legale, axate în special pe combaterea nerespectării regimului legal de viteză.

În cadrul acțiunilor polițiștii rutieri vor utiliza echipamentele video de supraveghere a traficului rutier și măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor instalate pe autospecialele de poliție.

Polițiștii sibieni atrag atenția tuturor conducătorilor auto că depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condițiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus