Tânăr din Mediaș, reținut de polițiști după ce a furat un telefon Reviewed by CD on . În data de 5 februarie, poliţiştii medieşeni au reţinut un localnic în vârstă de 21 de ani, cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În În data de 5 februarie, poliţiştii medieşeni au reţinut un localnic în vârstă de 21 de ani, cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânăr din Mediaș, reținut de polițiști după ce a furat un telefon

Tânăr din Mediaș, reținut de polițiști după ce a furat un telefon

Tânăr din Mediaș, reținut de polițiști după ce a furat un telefon

În data de 5 februarie, poliţiştii medieşeni au reţinut un localnic în vârstă de 21 de ani, cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 24 noiembrie 2018, un bărbat a reclamat poliţiei faptul că, în jurul orei 1,30, la ieşirea dintr-un club din municipiul Mediaş, o persoană necunoscută i-ar fi sustras telefonul mobil.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Mediaş au reuşit identificarea presupusului autor al faptei şi recuperarea telefonului în cauză, acesta fiind returnat persoanei vătămate.

La data de 5 februarie a.c., faţă de persoana în cauză s-a luat măsura reţinerii 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliţiei Municipiului Mediaş.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus