Medieşean reţinut pentru că a furat bani dintr-un automat de cafea Reviewed by CD on . În data de 12 februarie a.c., în jurul orei 21,30, un echipaj de jandarmi şi angajaţii unei societăţi de pază au sesizat Poliţia Municipiului Mediaş în legătură În data de 12 februarie a.c., în jurul orei 21,30, un echipaj de jandarmi şi angajaţii unei societăţi de pază au sesizat Poliţia Municipiului Mediaş în legătură Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Medieşean reţinut pentru că a furat bani dintr-un automat de cafea

Medieşean reţinut pentru că a furat bani dintr-un automat de cafea

Medieşean reţinut pentru că a furat bani dintr-un automat de cafea

În data de 12 februarie a.c., în jurul orei 21,30, un echipaj de jandarmi şi angajaţii unei societăţi de pază au sesizat Poliţia Municipiului Mediaş în legătură cu faptul că au imobilizat un bărbat pe care l-au surprins în timp ce sustrăgea bani dintr-un automat de cafea amplasat în Autogara Mun. Mediaş.

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş au preluat persoana în cauză şi au constatat că este vorba despre un medieşean în vârstă de 33 de ani, faţă de care s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Urmează ca, în data de 13 februarie a.c., bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş cu propunere de arestare preventivă penru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Cercetările continuă la nivelul Poliţiei Municipiului Mediaş în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a persoanei în cauză.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus