Doi tineri din Mediaș, reținuți pentru furt Reviewed by CD on . La data de 15 martie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Mediaş au reţinut doi localnici, în vârstă de 17, resp La data de 15 martie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Mediaş au reţinut doi localnici, în vârstă de 17, resp Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Doi tineri din Mediaș, reținuți pentru furt

Doi tineri din Mediaș, reținuți pentru furt

Doi tineri din Mediaș, reținuți pentru furt

La data de 15 martie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Mediaş au reţinut doi localnici, în vârstă de 17, respectiv 18 ani, cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

În fapt, cei doi tineri sunt bănuiţi că, în noaptea de 22/23 ianuarie a.c., ar fi spart un geam al unui autoturism parcat pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Mediaş, autoturism din care ar fi sustras un portofel în care se aflau documentele de identitate ale proprietarului maşinii, documentele autoturismului şi suma de aproximativ 100 de lei.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, faţă de cei doi medieşeni s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi unităţii de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliţiei Municipiului Mediaş, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus