Ediția aniversară Red Bull Romaniacs aduce la Sibiu concurenți din 55 de țări Reviewed by CD on . Ediția aniversară Red Bull Romaniacs aduce la Sibiu concurenți din 55 de țări, înscriși la clasele Gold (cel mai dur), Silver, Bronze, Iron, Atom (cel mai ușor) Ediția aniversară Red Bull Romaniacs aduce la Sibiu concurenți din 55 de țări, înscriși la clasele Gold (cel mai dur), Silver, Bronze, Iron, Atom (cel mai ușor) Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Ediția aniversară Red Bull Romaniacs aduce la Sibiu concurenți din 55 de țări

Ediția aniversară Red Bull Romaniacs aduce la Sibiu concurenți din 55 de țări

Ediția aniversară Red Bull Romaniacs aduce la Sibiu concurenți din 55 de țări
Ediția aniversară Red Bull Romaniacs aduce la Sibiu concurenți din 55 de țări, înscriși la clasele Gold (cel mai dur), Silver, Bronze, Iron, Atom (cel mai ușor). Aceștia se vor întrece în competiția care solicită cel mai complex set de abilități din sportul moto, precum trial, enduro, rally și anduranță.
Numită „The Impossible”, ediția cu numărul 20 se va desfășura în perioada 25-29 iulie și a debutat cu Parada Națiunilor în 24 iunie, când toți concurenții însoțiți de steagurile țărilor pe care le reprezintă au traversat orașul Sibiu până pe bulevardul Coposu.
Marți, 25 iulie, se va desfășura tradiționalul Prolog din centrul Sibiului. Finalele show-ului urban vor începe la ora 17:00.
După prolog urmează zilele de off-road, iar sâmbătă, 29 iulie, cei care au rezistat celor cinci zile „imposibile” vor avea de trecut ultimele obstacole din zona Gușterița, inclusiv urcarea aproape verticală.
Anul acesta fondurile strânse în cadrul acțiunii „Enduro for Romania” vor merge către Centrul de Sprijin Oncologic al Asociației „Sus Inima” și către un proiect de ecologizare. De asemenea, la clasa Bronze concurează echipa „Mission RACE”, Race Against Cancer Enduro, o organizație caritabilă germană, care a organizat curse de enduro de strângere de fonduri și este susținută de rideri profesioniști. Aceasta va dona o treime din fondurile pe care le strânge în timpul Romaniacs către „Enduro for Romania”.
A 20-a ediție a Red Bull Romaniacs este a treia etapă din sezonul 2023 a Campionatului Mondial de Hard-Enduro, unde mai sunt incluse curse din Serbia, Austria, Canada, Spania și Germania.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus