Red Bull Romaniacs se desfășoară în perioada 25-29 iulie la Sibiu Reviewed by CD on . Cea de-a XIV-a ediție Red Bull Romaniacs va avea loc în perioada 25-29 iulie la Sibiu. Rideri din 49 de țări vor concura la cel mai dur raliu hard enduro din lu Cea de-a XIV-a ediție Red Bull Romaniacs va avea loc în perioada 25-29 iulie la Sibiu. Rideri din 49 de țări vor concura la cel mai dur raliu hard enduro din lu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Red Bull Romaniacs se desfășoară în perioada 25-29 iulie la Sibiu

Red Bull Romaniacs se desfășoară în perioada 25-29 iulie la Sibiu

Red Bull Romaniacs se desfășoară în perioada 25-29 iulie la Sibiu

Cea de-a XIV-a ediție Red Bull Romaniacs va avea loc în perioada 25-29 iulie la Sibiu. Rideri din 49 de țări vor concura la cel mai dur raliu hard enduro din lume, competiție care va debuta cu Prologul din centrul orașului și va continua cu patru zile de off-road extrem.

Marți, 25 iulie, începând cu ora 17, pe bulevardul Corneliu Coposu va avea loc Prologul în care vor lua startul primii 35 de rideri de la clasele Bronze, Silver și Gold. Evenimentul are rolul de a stabili ordinea de start pentru prima de zi de off-road. Vor urma apoi patru zile de provocări dure de-a lungul a peste 500 de km. Finish-ul va avea loc pe Dealul Guşteriţei.

Red Bull Romaniacs este un eveniment organizat de Asociația Club Sportiv “Hai la Mișcare” împreună cu Asociația Sportivă Crazy Bike și susținut de Primăria Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus