Intervenții efectuate de pompierii sibieni în prima lună a anului Reviewed by CD on . În prima lună a acestui an, pompierii sibieni au gestionat peste 1570 de situații de urgență, cu o medie de 51 de situații de urgență pe zi, înregistrându-se o În prima lună a acestui an, pompierii sibieni au gestionat peste 1570 de situații de urgență, cu o medie de 51 de situații de urgență pe zi, înregistrându-se o Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Intervenții efectuate de pompierii sibieni în prima lună a anului

Intervenții efectuate de pompierii sibieni în prima lună a anului

Intervenții efectuate de pompierii sibieni în prima lună a anului

În prima lună a acestui an, pompierii sibieni au gestionat peste 1570 de situații de urgență, cu o medie de 51 de situații de urgență pe zi, înregistrându-se o creștere cu aproximativ 19,6 procente a numărului de situații de urgență, față de luna ianuarie a anului 2018.

Din numărul total, peste 30 au fost intervenții la incendii, preponderent incendii la gospodării cetățenești și anexele acestora, din mediul rural, fiind urmate de intervenții pentru stingerea unor incendii izbucnite la autovehicule și intervenții pentru stingerea unor incendii la operatori economici. Echipajele SMURD din cadrul ISU Sibiu au intervenit pentru acordarea asistenței medicale și a primului-ajutor calificat în 1356 de situații de urgență medicale, precum și la acțiuni de descarcerare și asistență medicală, ca urmare a unor accidente rutiere produse, la un număr de 15 intervenții.

De asemenea, intervenția promptă a pompierilor militari a condus la salvarea și evacuarea pe timpul intervenţiilor a 20 persoane, a unui număr mare de animale și păsări din gospodăriile cetățenilor amenințați de pericolul incendiilor. Totodată, în luna ianuarie a acestui an, 1394 persoane au beneficiat de îngrijirea medicală și au fost protejate bunuri şi instalaţii în valoare de aproximativ 2.538.000 lei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus