Filarmonica de Stat Sibiu aniversează 70 de ani de la înființare Reviewed by CD on . Moment emoționant la Sala Thalia din Sibiu unde a avut loc un concert aniversar cu ocazia împlinirii a 70 de ani de la înființarea Filarmonicii de Stat Sibiu. A Moment emoționant la Sala Thalia din Sibiu unde a avut loc un concert aniversar cu ocazia împlinirii a 70 de ani de la înființarea Filarmonicii de Stat Sibiu. A Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Filarmonica de Stat Sibiu aniversează 70 de ani de la înființare

Filarmonica de Stat Sibiu aniversează 70 de ani de la înființare

Filarmonica de Stat Sibiu aniversează 70 de ani de la înființare

Moment emoționant la Sala Thalia din Sibiu unde a avut loc un concert aniversar cu ocazia împlinirii a 70 de ani de la înființarea Filarmonicii de Stat Sibiu. Alături de muzicienii orchestrei sibiene s-a aflat vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Christine Manta-Klemens, care le-a oferit o plachetă și o diplomă de excelență în semn de apreciere pentru profesionalismul și pasiunea dovedite în miile de ore de muzică bună oferite sibienilor.

„Vă mulțumesc pentru că existați, ca orchestră, ca instituție, nu doar pentru Sibiu, ci pentru toată țara și pentru Europa. Chiar dacă Filarmonica aniversează 70 de ani, vârsta muzicienilor este mai mică, ceea ce este un lucru care promite pentru viitor și mă bucur că aveți acest demers de a atrage tineri în permanență . La mulți ani, Filarmonica de Stat Sibiu! ” a transmis vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Christine Manta-Klemens.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus