Mediaș: Un pieton băut s-a agăţat de oglinda retrovizoare a unui autoturism Reviewed by CD on . În după-masa zilei de ieri, 15 ianuarie, în jurul orei 1830, pe str. C. I. Parhon din municipiul Mediaş s-a produs un accident rutier în următoarele împrejurări În după-masa zilei de ieri, 15 ianuarie, în jurul orei 1830, pe str. C. I. Parhon din municipiul Mediaş s-a produs un accident rutier în următoarele împrejurări Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Mediaș: Un pieton băut s-a agăţat de oglinda retrovizoare a unui autoturism

Mediaș: Un pieton băut s-a agăţat de oglinda retrovizoare a unui autoturism

Mediaș: Un pieton băut s-a agăţat de oglinda retrovizoare a unui autoturism

În după-masa zilei de ieri, 15 ianuarie, în jurul orei 1830, pe str. C. I. Parhon din municipiul Mediaş s-a produs un accident rutier în următoarele împrejurări:
P. Ionuţ, în vârstă de 38 de ani, domiciliat în judeţul Alba, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a agăţat de oglinda retrovizoare stânga unui
autoturism condus de către N. Marius pe strada C. I. Parhon municipiul Mediaş, s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă suferind vătămări corporale.
Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto şi 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul lui P. Ionuţ.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus