Medieșean cercetat penal pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului Reviewed by CD on . La data de 21 februarie a.c., în jurul orei 17,30, pe raza comunei Alma, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strad La data de 21 februarie a.c., în jurul orei 17,30, pe raza comunei Alma, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strad Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Medieșean cercetat penal pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului

Medieșean cercetat penal pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului

Medieșean cercetat penal pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului

La data de 21 februarie a.c., în jurul orei 17,30, pe raza comunei Alma, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Castanilor de către un localnic în vârstă de 51 de ani.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii medieșeni a rezultat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat.

De asemenea, testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Având în vedere cele constatate, la nivelul Biroului Rutier Mediaș, s-a deschis un dosar penal în care, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus