Răzvan Suma revine la Filarmonica Sibiu Reviewed by CD on . Talentatul violoncelist Răzvan Suma se alătură orchestrei Filarmonicii de Stat Sibiu, dirijată de Tiberiu Soare, pentru a oferi un concert inspirat şi rafinat, Talentatul violoncelist Răzvan Suma se alătură orchestrei Filarmonicii de Stat Sibiu, dirijată de Tiberiu Soare, pentru a oferi un concert inspirat şi rafinat, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Cultură»Răzvan Suma revine la Filarmonica Sibiu

Răzvan Suma revine la Filarmonica Sibiu

Răzvan Suma revine la Filarmonica Sibiu

Talentatul violoncelist Răzvan Suma se alătură orchestrei Filarmonicii de Stat Sibiu, dirijată de Tiberiu Soare, pentru a oferi un concert inspirat şi rafinat, cu lucrări de Haydn, Ravel şi Dediu.

Joi, 16 martie, de la ora 19.00, la Sala Thalia, un nou concert din cadrul stagiunii simfonice 2022/2023 „EChO” îl readuce în faţa publicului sibian pe violoncelistul Răzvan Suma, despre care renumita publicaţie germană „Das Orchester” nota că „a fascinat publicul prin talentul, sensibilitatea şi inteligenţa sa”. Solist al Orchestrelor Radio şi director artistic al proiectului ICon Arts Transilvania, Răzvan Suma are un repertoriu impresionant şi o activitate concertistică amplă, concretizată în peste 1.000 de apariţii scenice.

La pupitrul orchestrei sibiene se va afla dirijorul principal Tiberiu Soare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus