Permis fals, încarcerare adevărată la Sibiu Reviewed by CD on . La data de 24 iunie a.c., în jurul orei 08,30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Șoseaua Alb La data de 24 iunie a.c., în jurul orei 08,30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Șoseaua Alb Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Permis fals, încarcerare adevărată la Sibiu

Permis fals, încarcerare adevărată la Sibiu

Permis fals, încarcerare adevărată la Sibiu

La data de 24 iunie a.c., în jurul orei 08,30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Șoseaua Alba Iulia de către un localnic în vârstă de 35 de ani.

Sibianul a înmânat polițiștilor un permis de conducere eliberat de autoritățile italiene, însă, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că documentul este unul fals, iar bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv uz de fals.

Față de sibian, polițiștii au luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus