Peste 500 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii sibieni în weekend Reviewed by CD on . În perioada 15 - 19 august, poliţiştii sibieni au constatat 13 infracţiuni la regimul rutier, au reţinut 40 de permise în vederea suspendării dreptului de a con În perioada 15 - 19 august, poliţiştii sibieni au constatat 13 infracţiuni la regimul rutier, au reţinut 40 de permise în vederea suspendării dreptului de a con Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Peste 500 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii sibieni în weekend

Peste 500 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii sibieni în weekend

Peste 500 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii sibieni în weekend

În perioada 15 – 19 august, poliţiştii sibieni au constatat 13 infracţiuni la regimul rutier, au reţinut 40 de permise în vederea suspendării dreptului de a conduce şi au aplicat 564 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 93.000 de lei.

Infracţiuni la regimul rutier

La data de 15 august a.c., în jurul orei 21,00, pe DJ 142E, în afara localităţii Dumbrăveni, poliţiştii rutieri au oprit pentru control doi motociclişti care circulau pe motociclete fără plăcuţe cu număr de înregistrare sau înmatriculare.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că unul dintre motociclişti, în vârstă de 20 de ani, din comuna Alma, nu deţine permis de conducere, a avut o concentraţie de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar autovehiculul este neînregistrat sau neînmatriculat. Drept urmare, poliţiştii au întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis, respectiv
conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat sau neînmatriculat.

În cazul celui de al doilea motociclist, în vârstă de 26 de ani, cu acelaşi domiciliu, s-a stabilit că nici acesta nu deţine permis de conducere, motocicleta este neînmatriculată, iar concentraţia de alcool a fost de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat sau neînmatriculat.

La data de 16 august a.c., în jurul orei 01,30, pe strada Principală din Laslea, un localnic în vârstă de 20 de ani a fost depistat conducând un autovehicul având o concentraţie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 16 august a.c., în jurul orei 22,00, în localitatea Orlat, un sibian în vârstă de 54 de ani a condus autoturismul pe strada Săliştei, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

La testarea alcoolscopică a conducătorului auto, s-a stabilit că acesta prezenta o concentraţie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind deschis dosar penal de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 17 august a.c., în jurul orei 23,00, în comuna Bazna, a fost identificat un alt şofer aflat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 59 de ani, din judeţul Alba, rezultatul testării alcoolscopice fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele şoferului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 18 august a.c., în jurul orei 02,00, în municipiul Sibiu, pe strada Spartacus, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 19 ani.

S-a constatat că tânărul nu deţine permis de conducere, iar la verificarea alcoolscopică, aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a deschis dosar penal de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 18 august a.c., în jurul orei 20,00, pe DN 14, în localitatea Şeica Mare, a fost oprit pentru control un autoturism care nu avea în funcţiune luminile de întâlnire şi al cărui conducător auto nu purta centura de siguranţă.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că şoferul, în vârstă de 30 de ani, localnic, nu deţine dreptul de a conduce, în cauză întocmindu-se dosar penal de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus