Sibian reţinut, cercetat pentru infracţiuni la regimul rutier Reviewed by CD on . La data de 14 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Tălmaciu au reţinut un bărbat în vârstă de 26 de ani, din municipiul Sibiu, cercetat penal pe La data de 14 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Tălmaciu au reţinut un bărbat în vârstă de 26 de ani, din municipiul Sibiu, cercetat penal pe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Sibian reţinut, cercetat pentru infracţiuni la regimul rutier

Sibian reţinut, cercetat pentru infracţiuni la regimul rutier

Sibian reţinut, cercetat pentru infracţiuni la regimul rutier

La data de 14 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Tălmaciu au reţinut un bărbat în vârstă de 26 de ani, din municipiul Sibiu, cercetat penal pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier.

În fapt, în zilele de 12 şi 13 martie a.c., pe raza localităţilor Turnu Roşu, respectiv Tălmaciu, sibianul a fost surprins de către poliţişti în timp ce conducea un autoturism deşi nu deţine dreptul de a conduce.

În ambele cazuri s-au deschis dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis, iar la data de 14 martie a.c., în baza probatoriului administrat, poliţiştii au luat măsura reţinerii bărbatului pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliţiei Oraşului Tălmaciu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus