Reținuți de polițiștii din Mediaș după ce ar fi comis infracțiuni cu violență Reviewed by CD on . La data de 19 iunie a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică și ai Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reținut trei La data de 19 iunie a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică și ai Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reținut trei Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Reținuți de polițiștii din Mediaș după ce ar fi comis infracțiuni cu violență

Reținuți de polițiștii din Mediaș după ce ar fi comis infracțiuni cu violență

Reținuți de polițiștii din Mediaș după ce ar fi comis infracțiuni cu violență

La data de 19 iunie a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică și ai Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reținut trei bărbați, în vârstă de 24, 31, respectiv 50 de ani, domiciliați în satul Ighișul Nou, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv lovire sau alte violențe.

În fapt, cei trei sunt bănuiți că, la data de 16 iunie a.c., în jurul orei 04,30, pe strada Bălții din localitatea de domiciliu, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și al consumului de alcool, ar fi agresat fizic trei bărbați, lovindu-i în zona capului și a mâinilor cu o sapă, un topor și o bucată de lemn.

În urma incidentului, cele trei victime, în vârstă de 29, 33 și 54, din aceeași localitate, au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.

La data de 20 iunie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaș a dispus plasarea celor trei presupuși agresori sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus