Se reiau examinările pentru redobândirea permisului de conducere în Sibiu Reviewed by CD on . Date fiind prevederile Hotărârilor CJSU Sibiu cu nr. 87, 88, respectiv 89 din 16.11.2020, prin care se permite deplasarea persoanelor în spaţiul public din loca Date fiind prevederile Hotărârilor CJSU Sibiu cu nr. 87, 88, respectiv 89 din 16.11.2020, prin care se permite deplasarea persoanelor în spaţiul public din loca Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Se reiau examinările pentru redobândirea permisului de conducere în Sibiu

Se reiau examinările pentru redobândirea permisului de conducere în Sibiu

Se reiau examinările pentru redobândirea permisului de conducere în Sibiu

Date fiind prevederile Hotărârilor CJSU Sibiu cu nr. 87, 88, respectiv 89 din 16.11.2020, prin care se permite deplasarea persoanelor în spaţiul public din localităţile carantinate la sediile instituţiilor publice, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu informează că activitatea de examinare pentru redobândirea permisului de conducere, respectiv reducerea perioadei de suspendare a permisului de conducere se reia.

Examinările vor avea loc în zilele de vineri, 20, respectiv 27 noiembrie, începând cu ora 1200, la sediul Centrului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii al I.P.J. Sibiu, situat în municipiul Sibiu, pe str. Ludoş nr. 33 (cartierul Valea Aurie).

La accesul în instituţie, conform prevederilor privind limitarea răspândirii virusului gripal COVID 19, persoanele care doresc să susţină acest test au obligaţia de a purta mijloace de protecţie individuale (mănuşi, mască, pix propriu), precum şi de a respecta regulile şi de a utiliza mijloacele puse la dispoziţie în incinta instituţiei (păstrarea distanţei de siguranţă, utilizarea dezinfectantului disponibil în holul de acces, prezentarea documentelor la solicitarea poliţiştilor).

În acest context, în funcţie de numărul persoanelor care se prezintă, testarea va fi efectuată în serii, în vederea respectării tuturor măsurilor de distanţare socială dispuse prin ordonanţele militare.

Precizăm că persoanele care doresc să se înscrie pentru susţinerea testării trebuie să se prezinte la sediul Centrului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii cu 30 de minute înainte de începerea acesteia.

Candidaţii sunt rugaţi să respecte regulile de distanţare socială şi cele impuse de restricţiile de circulaţie, în condiţiile instituirii carantinei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus