Un medieșean s-a urcat beat la volan și a intrat cu mașina în stâlp Reviewed by CD on . La data de 29 mai a.c., în jurul orei 14,30, în timp ce conducea un autoturism pe DN 14, în localitatea Axente Sever, un medieșean, în vârstă de 53 de ani, a pi La data de 29 mai a.c., în jurul orei 14,30, în timp ce conducea un autoturism pe DN 14, în localitatea Axente Sever, un medieșean, în vârstă de 53 de ani, a pi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un medieșean s-a urcat beat la volan și a intrat cu mașina în stâlp

Un medieșean s-a urcat beat la volan și a intrat cu mașina în stâlp

Un medieșean s-a urcat beat la volan și a intrat cu mașina în stâlp

La data de 29 mai a.c., în jurul orei 14,30, în timp ce conducea un autoturism pe DN 14, în localitatea Axente Sever, un medieșean, în vârstă de 53 de ani, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Din verificările efectuate de către polițiștii prezenți la fața locului, s-a constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Mai mult decât atât, testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 1,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii Secției de Poliție Rurală Axente Sever au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus