Mai multe cazuri de violenţă domestică în județul Sibiu Reviewed by CD on . La data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 14,30, o femeie domiciliată în Viile Sibiului a sesizat Poliţia Municipiului Sibiu cu privire la faptul că, în cursul La data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 14,30, o femeie domiciliată în Viile Sibiului a sesizat Poliţia Municipiului Sibiu cu privire la faptul că, în cursul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Mai multe cazuri de violenţă domestică în județul Sibiu

Mai multe cazuri de violenţă domestică în județul Sibiu

Mai multe cazuri de violenţă domestică în județul Sibiu

La data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 14,30, o femeie domiciliată în Viile Sibiului a sesizat Poliţia Municipiului Sibiu cu privire la faptul că, în cursul dimineţii aceleiaşi zile, în timp ce se afla acasă, ar fi fost agresată fizic de către concubinul acesteia, un bărbat în vârstă de 47 de ani, cu acelaşi domiciliu.

Ca urmare a cercetărilor efectuate de către poliţişti şi a evaluării situaţiei de risc privind siguranţa femeii, poliţiştii au deschis o anchetă penală care vizează săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie şi au emis împotriva bărbatului un ordin de protecţie provizoriu.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliţiei Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

În cursul zilei de 6 decembrie a.c., la nivelul întregului judeţ, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu au fost solicitaţi să intervină în alte 8 situaţii în care s-au semnalat conflicte în familie, fără a fi necesară emiterea unui ordin de protecţie provizoriu.

Conflictele au izbucnit pe fondul consumului de alcool şi al neînţelegerilor mai vechi existente în familie şi s-au manifestat atât în mediul urban, cât şi în mediul rural, pe diverse grade de rudenie, de la conflicte între părinţi şi copii, bunici şi nepoţi la mult mai frecventele conflicte între femei şi soţii/ concubiniilor.

Toate aceste situaţii rămân în atenţia poliţiştilor sibieni.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus