Medieșean depistat la volan cu un permis de conducere fals Reviewed by CD on . La data de 8 iulie a.c., în jurul orei 02,00, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe Șoseaua Si La data de 8 iulie a.c., în jurul orei 02,00, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe Șoseaua Si Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Medieșean depistat la volan cu un permis de conducere fals

Medieșean depistat la volan cu un permis de conducere fals

Medieșean depistat la volan cu un permis de conducere fals

La data de 8 iulie a.c., în jurul orei 02,00, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe Șoseaua Sibiului de către un localnic în vârstă de 19 ani.

Tânărul a înmânat polițiștilor un permis de conducre eliberat de o autoritate străină, însă, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că documentul în cauză este fals, iar medieșeanul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză, s-a întocmit un dosar de cercetare penală care are ca obiect săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv uz de fals.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus