Polițiștii sibieni au depistat trei șoferi care conduceau aflându-se sub influența alcoolului Reviewed by CD on . Îeri, în jurul orei 18,00, pe DJ 106B, în satul Mândra, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 50 de ani. Tes Îeri, în jurul orei 18,00, pe DJ 106B, în satul Mândra, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 50 de ani. Tes Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Polițiștii sibieni au depistat trei șoferi care conduceau aflându-se sub influența alcoolului

Polițiștii sibieni au depistat trei șoferi care conduceau aflându-se sub influența alcoolului

Polițiștii sibieni au depistat trei șoferi care conduceau aflându-se sub influența alcoolului

Îeri, în jurul orei 18,00, pe DJ 106B, în satul Mândra, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 50 de ani.

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 20,00, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Sibiu, un alt conducător auto a fost testat alcoolscopic. Este vorba despre un sibian în vârstă de 30 de ani, al cărui rezultat în urma testării a fost de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt șofer, în vârstă de 26 de ani, din Cisnădie, a fost depistat în jurul orei 23,30, pe strada Cindrelu din orașul de domiciliu, conducând cu o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toți cei trei conducători auto au fost însoțiți la unități medicale unde le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

Date fiind cele constatate, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus