Un sibian s-a urcat băut la volan și s-a răsturnat cu mașina Reviewed by CD on . La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 04,30, pe DJ 106J, în timp ce conducea un autoturism dinspre Orlat spre Gura Râului, un sibian, în vârstă de 30 de a La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 04,30, pe DJ 106J, în timp ce conducea un autoturism dinspre Orlat spre Gura Râului, un sibian, în vârstă de 30 de a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un sibian s-a urcat băut la volan și s-a răsturnat cu mașina

Un sibian s-a urcat băut la volan și s-a răsturnat cu mașina

Un sibian s-a urcat băut la volan și s-a răsturnat cu mașina

La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 04,30, pe DJ 106J, în timp ce conducea un autoturism dinspre Orlat spre Gura Râului, un sibian, în vârstă de 30 de ani, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens, a acroșat un cap de pod, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile. Aflat singur în autoturism, șoferul a suferit vătămări corporale ușoare și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, respectiv vătămare corporală din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus